Izrada Sajta u WordPressu

Izrada sajta u WordPressu je naša specijalnost. Više od 5 godina iskustva, i preko 100 domaćih i stranih klijenata. Kontaktirajte nas za besplatnu ponudu za izradu web sajta i unapredite vaš biznis.

izrada sajta u wordpressu - video cover slika
Play Video about izrada sajta u wordpressu - video cover slika

Zašto je WordPress Naš Izbor?

WordPress je platforma koja trenutno pokreće oko 43 % svih web sajtova na svetu. Brojne su prednosti ovog CMS-a, a pred vama su najbitnije, zbog kojih mi sve naše projekte radimo upravo na njemu.

Fleksibilnost

WordPress je robusna platforma koja pruža velike mogućnosti. Veliki broj dodataka omogućava izradu persnonalizovanih web sajtova po meri svakog klijenta i biznisa. I najbitnije, bitno ubrzava proces izrade.

Lako Korišćenje

WordPress ima izrazito prijateljski korisnički interfejs, koji omogućava lako korišćenje bez mnogo tehničkog predznanja. Ovo veoma znači klijentima koji se odluče da sami održavaju i uređuju svoj web sajt.

SEO Prilagođen

WordPress je prijatelj SEO optimizacije. Struktura koda je čista i validna, što omogućava lako i brzo indeksiranje. Dostupni su mnogi dodaci koji omogućavaju da relativno lako primenite SEO pravila i unapredite vaš web sajt.

Koja je Cena Izrade WordPress Sajta?

Napomenuli bi odmah da ne nudimo pakete usluga, s obzirom da svakom klijentu pristpamo različito. Prema vašim potrebama i zahtevima formiramo cenu. Potpuno transparentno, bez skrivenih troškova. Neki od faktora koji utiču na cenu su:

  • broj stranica
  • da li kreiramo sadržaj za Vas (tekstove, slike, ilustracije..)
  • posebne funkcionalnosti (registracije korisnika, pretplate…)
  • da li vam je potrebna pomoć oko brendinga (logo, boje, fontovi…)
  • da li imate rokove
  • da li vam je potreban hosting i domen
  • da li želite optimizaciju za pretraživače

Predlažemo da popunite naš upitnik i dobićete ponudu za izradu web sajta – potpuno besplatno.

izrada sajta u wordpressu - developer radi na novom projektu

Izrada Sajta u WordPressu - Proces.

Transparento, pošteno i prijateljski pristupamo svakom klijentu. 

apstraktna ilustracije nepravilnog oblika - ikonica ideja i predlog rešenja za vaš web sajt

Upoznavanje i analiza

Upoznavanje sa vama, vašim brendom, ciljevima i željama. Predstavljanje našeg tima, načina rada i dinamike projekta.

apstraktna ilustracije - ikonica implementacija dogovorenog u izradi web sajta

Ideja i implementacija

U komunikaciji sa vama, predlažemo optimalno rešenje za vaš projekat. Implementiramo i razvijamo dogovoreno.

apstraktna ilustracije - ikonica puštanje u rad web sajta

Testiranje i puštanje

Predstavljanje vašeg novog veb sajta. Nakon tehničkih provera i eventualnih izmena sa vaše strane, puštamo sajt u rad.

izrada sajta u wordpressu - dizajn prilagodjen svim uredjajima

Prilagođen Dizajn

Termin prilagođen dizajn odnosi se pre svega na responzivan dizajn svih naših sajtova. To znači da sajt izgleda dobro na svim uređajima. Druga strana se odnosi na dizajn koji je usklađen sa vašim brednom i nišom kojoj vaš biznis pripada.

Prvo Telefon (Mobile First)

Bukvalni prevod ove fraze, ustvari je i najbolji. Sve sajtove koje izrađujemo, radimo sa posebnom pažnjom usmerenom na mobilne uređaje. U proseku (zavisi od vrste sajta) preko 80% pretraga i saobraćaja na internetu dolazi sa mobilnih telefona. U skladu sa tim, vrlo nam je bitno da vaš sajt bude savršen u pixel za telefonski prikaz.

Vodimo se Vašim Brendom

Kao što smo napomenuli, svakom klijentu pristupamo sa posebnom pažnjom. Ne koristimo gotove teme, već sve sajtove pravimo od nule prema vašem brendu i u skladu sa oblašću kojoj vaš biznis pripada. Smatramo da je ovo najbolji pristup.

Izrada sajta u WordPressu - Reference.

Neki od naših klijenata na koje smo posebno ponosni.

Potreban vam je WordPress sajt?

Blog.

Kada planirate izradu sajta, izbor Content Management System-a (CMS) je jedna od najvažnijih odluka koju ćete doneti. CMS je alat koji vam omogućava da kreirate,...

Priprema za izgradnju online prisustva uvek počinje sa dve ključne odluke: izborom domena i hostinga. Ove odluke mogu znatno uticati na uspeh vašeg web sajta,...

Razvoj responzivnih web sajtova danas više nije samo trend; to je postao osnovni standard u kreiranju web prisustva koje efikasno komunicira sa svojom publikom na...

U svetu web razvoja, JavaScript dominira kao jezik koji pokreće interaktivne i dinamične aspekte većine modernih web sajtova. Razvojem i evolucijom JavaScripta, pojavili su se...

U eri digitalne dominacije, UX (User Experience) i UI (User Interface) dizajn igraju ključnu ulogu u stvaranju sajtova koji ne samo da izgledaju dobro, već...

Uvod Dobrodošli u digitalno doba, gde je bezbednost sajtova prešla iz luksuza u apsolutnu nužnost. Sa porastom cyber pretnji i krađa podataka, osiguranje sigurnosti vaše...

Izrada sajtova malih preduzeća je sjajan način za dobijanje novih potencijalnih kupaca i stvaranje novih klijenata. Kada je sajt lansiran, sledeći korak je promocija korišćenjem...

Otkrijte koji su to ključni trendovi u izradi sajtova za 2024. godinu koji obećavaju da će unaprediti kako izgled i funkcionalnost web stranica, tako i...

Uvod u dizajn i estetiku u izradi sajtova Razumeti koliko su dizajn i estetika u izradi sajtova bitni, znači shvatiti kako oni utiču na korisničko...

Česta Pitanja.

Koja je cena izrade wordpress sajta?

Na ovo pitanje je nezahvalno odgovoriti. Izrada web sajta u Srbiji vas može koštati od 50 do 5000 eura, pa i više. Jasno vam je da cenu određuje kvalitet izrade, kao i sama kompleksnost web sajta.

U našoj agenciji možete očekivati da platite od 800 eura za informacione sajtove, do 2500+ za online prodavnice. Predlažemo da zatražite besplatnu procenu i dobijete više informacija.

U današnje vreme je stvarno jednostavno imati svoj web sajt. Mnogi alati nude mogućnosti da i potpuni laici i početnici naprave sajt za kratko vreme. Naša preporuka svakako jeste WordPress, najkorišćenija platforma za izradu sajtova u svetu. Mnoštvo je tutorijala na internetu, a mi predlažemo da pretražite youtube.

Ukoliko mislite da to ipak nije za vas i želite da vam profesionalci specijalizovani za WordPress naprave sajt, kontaktirajte nas već danas.

Ne koristimo gotove wordpress teme. Svaka izrada web sajta u našoj agenciji je unikatna i razvijana prema potrebama klijenta. 

Vaš biznis je jedinstven, tako i vaš web sajt treba biti jedinstven. Iako nema ničeg lošeg u korišćenju gotovih tema (mnogi ih koriste), smatramo da custom razvijeni sajtovi mnogo bolje prezentuju vaš biznis i brend.